1 de 10
POLÍTICA

El procés participatiu de «Reus Horitzó 32» continua amb nous tallers

L'enquesta es pot respondre fins passat Sant Pere

Joves al punt d'interacció mòbil del procés participatiu del pla estratègic | Reus.cat
per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 13 de juny de 2022 a les 10:45 |
El procés participatiu del pla estratègic Reus Hortitzó 32 obert al conjunt de la ciutadania continua amb la convocatòria de nous tallers "deliberatius" i la possibilitat de respondre a l’enquesta oberta ja sigui en línia, als centres cívics o a través del Punt d’Interacció Mòbil.

Els tallers, a la PalmaLes dues noves sesions de tallers "deliberatius" convocades seran els dies 16 i 21 de juny, de 6 de la tarda a 8 del vespre, a la Palma. Són sessions de participació "dinamitzades" per debatre sobre propostes del pla. Estan oberts a partir de persones de 14 anys o més. Les inscripcions s’han de fer via correu electrònic a info.participacio@reus.cat.

L’enquesta participativa continua oberta fins al 30 de juny en format digital a través de la plataforma Reus Participa. S’hi pot accedir a través dels QR i enllaços distribuïts per la ciutat, en tríptics, cartells. així com a la pàgina web de l’Ajuntament o directament en aquest enlllaç.

Finalment, la participació itinerant a través del Punt d’Interacció Mòbil es manté oberta amb noves convocatòries per poder participar de manera presencial. D'aquesta manera, al Mercat Central hi serà el 13 de juny, de 11 a 2; a la riera de Miró, amb el carrer de Dom Bosco, el 15 de juny d’11 a 2; a la plaça del Mercadal, el 17 de juny de 4 a 7; al parc del Mas Iglésias, el 18 de juny d’11 a 2; a l'avinguda de Marià Fortuny, el 21 de juny de 4 a 7; a l'avinguda de l’Onze de setembre amb el carrer del general Moragues, el 22 de juny d’11 a 2; i a la zona alta del passeig de Sunyer, el 28 de juny d’11 a 2. 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: