PORT TARRAGONA

El Port Tarragona clausura les 9es Jornades jurídiques internes del sistema portuari

per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 13 de juny de 2022 a les 10:36 |
Una imatge de les jornades | Cedida
Divendres es van clausurar les 9es Jornades jurídiques internes del sistema portuari "amb una excel·lent resposta per part de tots els assistents", al Tinglado 1 del Moll de Costa, segons s'ha assenyalat aquest dilluns des de Port Tarragona. Més d’un centenar de professionals s'hi van trobar per compartir experiències "en unes jornades que serveixen per formar equip, aprendre i debatre sobre els constants canvis de l’entorn".

Les jornades les va inaugurar el president del Port, Josep M. Cruset, qui va agrair a tot l’equip del backoffice "el bon funcionament de tot el sistema logístic durant els darrers dos anys de pandèmia, temps que no es van poder organitzar les jornades". Aquesta trobada del sistema portuari és organitzada cada any per Puertos del Estado i, a causa de la situació pandèmica viscuda en els darrers anys, l’última edició es va celebrar a Eivissa durant l’any 2019.

La trobada de dos dies va comptar amb un programa format per set ponències sobre les novetats normatives que afecten el Sistema Portuari estatal, casos pràctics i activitats complementàries relacionades. Les jornades les va clausurar l’Advocada de l’Estat, Consuelo Castro Rey, qui va donar "l’enhorabona per la magnífica organització". 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: