1 de 10
Premis

L'Associació de Concerts rep el premi «El més amic de Reus»

El guardó reconeix l’àmplia trajectòria cultural de l’entitat a la nostra ciutat

Imatge de l'acte del lliurament del premi | Jordi Garcia Arnau
per Jordi Garcia Arnau, Reus | 11 de juny de 2022 a les 20:44 |
Amb una seixantena d’assistents, el Centre d’Amics de Reus ha lliurat aquest dissabte, el 38è premi “El més amic de Reus” a l’Associació de Concerts de Reus, que enguany celebra el seu centenari, pel seu paper i la seva trajectòria a la ciutat. Cada any, distingeix una persona o empresa que ha fet del seu reusenquisme part del desenvolupament de la seva trajectòria. L’acte ha tingut lloc a la pizzeria Bella Italia, i ha comptat la presència, a més del president de l’entitat organitzadora Joan Maria Mallafrè, de l'alcalde de la ciutat Carles Pellicer, la presidenta de la diputació Noemí Llauradó i el president de la Cambra de Comerç de Reus, Jordi Just.

En les intervencions, el president de l’Associació de Concerts de Reus, Joan Sas, ha agraït el guardó i a tothom que ha fet possible que l'entitat musical hagi arribat al centenari. El president del Centre d'Amics de Reus, Joan Maria Mallafrè, ha destacat el treball de divulgació de la cultural musical que fa l’entitat guardonada.

Per la seva banda, la presidenta de la Diputació, Noemí Llauradó, ha lloat la voluntat de l’Associació de Concerts de Reus d'anar més enllà de la nostra ciutat. I l’alcalde, Carles Pellicer, ha tancat l'acte, tot referint-se al lema del Centre d'Amics de Reus: tradició, cultura i reusenquisme. L’alcalde ha destacat la importància de les entitats per a la configuració de la ciutat i ha recordat la llarga trajectòria de l'entitat premiada, que només es va veure interrompuda durant la Guerra Civil, i que va recuperar l’activitat el 1954 sota l'aixopluc d’El Círcol.
 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: