SOCIETAT

El Centre d’Educació Especial Alba celebra els seus 41 anys

Ha celebrat l'efemèride durant l'acte de final de curs, que ha aplegat aquest divendres tota la comunitat educativa

Noemí Llauradó i Carlos Brull, en la seva visita al centre | Cedida
per Reusdigital.cat, Reus | 11 de juny de 2022 a les 11:06 |
El Centre d'Educació Especial Alba de la Diputació a Reus fa 41 anys que dona servei als infants amb necessitats educatives especials de les comarques de Tarragona. Al llarg d'aquest anys més de 2.000 alumnes s'han format al centre. Aquest passat divendres, tota la comunitat educativa s'ha aplegat per commemorar l'efemèride, coincidint amb la celebració del final de curs. La presidenta de la Diputació de Tarragona, Noemí Llauradó, i el diputat delegat dels centres educatius, Carlos Brull, també hi han assistit.

Els alumnes, les famílies, l'equip docent i altres professionals del centre d'educació especial, encapçalats per la directora, Iraida Belmonte, han estat els protagonistes de l'acte. Una representació de tots ells han estat els encarregats de pronunciar unes paraules. És el cas, per exemple, de la Dolors, professional del centre, qui ha destacat que "els alumnes són els que els empenyen cada dia i són la nostra font més gran d'aprenentatge". D'altra banda, la Osane, mare d'una alumna del centre ha agraït a totes i cadascuna de les persones que formen l'escola. Finalment, l'Àlex, acompanyat a l'escenari de la Gisela, el Pere i l'Antonio, tots ells alumnes actuals, ha afirmat "aquí a l'escola sóc molt feliç".

En la seva intervenció, la presidenta de la Diputació, Noemí Llauradó, ha ressaltat "la gran tasca" que es du a terme al centre d'educació especial Alba, "un centre petit en dimensions però enorme en treball, vocació i estima per l'educació de les persones". El diputat Carlos Brull ha destacat la vàlua de tot l'equip de professionals que treballa per donar la màxima atenció als nens i nenes que formen part del centre.

La trobada ha servit també per fer el comiat a l'alumnat i a professionals que han deixat el centre els darrers tres cursos, un homenatge que no es va poder fer en el context de la pandèmia. A més, s'ha pogut veure un repàs dels 41 anys d'història del centre a través de fotografies, que s'han exposat a l'entrada de l'escola.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: