1 de 10
EQUIPAMENTS

El bar del Teatre Fortuny serà un nou «espai multifuncional»

La temporada de tardor arribarà amb una vintena propostes

El bar del Teatre Fortuny serà un nou espai multifuncional | Cedida
per Estel Romeu, Reus, Catalunya | 10 de juny de 2022 a les 11:10 |
Una vintena espectacles ompliran la tardor del Teatre Fortuny amb un ventall de propostes per a tots els públics. Drames i comèdies, autors clàssics i contemporanis, espectacles per a adults o infants conformen la programació que començarà el 30 de setembre i que s'allargarà fins al concert d'Any Nou.

Aquesta temporada, a més, s'estrenarà amb un nou espai per a espectacles de petit format on es troba el bar. Es farà una remodelació per recuperar-lo i convertir-lo en una sala multifuncional per acollir microespectacles, conferències, assajos o exposicions. Compta amb una inversió de 44.000 euros i s'obrirà de cara a la tardor per oferir un espai alternatiu.
 

Vuit obres teatrals, nou espectacles musicals i tres de dansa


Pel que fa a la programació, hi ha 20 espectacles, dels quals vuit són de teatre, nou de música i tres de dansa. Les obres teatrals, que obren la temporada el 30 de setembre, compten amb les creacions del Festival Grec Quant temps em queda?, Paraíso Perdido i Immunitat; quatre propostes dins el cicle Grans Mestres; i l'obra Master Xof, de Joan Pera.
 

Una imatge de la presentació de la programació Foto: Reus.cat


Els espectacles musicals estan conformats per dues propostes d'òpera: una clàssica com és Don Giovanni, de Mozart, interpretat per l'Orquestra Simfònica del Vallès i el Cor Amics de l'Òpera de Sabadell; i una òpera contemporània, com l'Infanticida, de Víctor Català i musicada per Clara Peya. També s'ofereixen dos concerts simfònics, com són Una vetllada amb Rakhmàninov i el Concert d'Any Nou, amb l'Orquestra Simfònica de Sant Cugat.

Altres propostes musicals són Adéu Paf, de Falsterbo, que posen punt final a la seva trajectòria; i SAU 30 en concert, el retorn del grup amb nous temes, però mantenint els clàssics. A més, també actuaran Sopa de Cabra i Joan Dausà, dins el Festival Accents; i l'espectacle infantil El Pot Petit, que és l'únic que oferirà fins a tres sessions.
 

Entrades disponibles el 15 de juny


Els espectacles de dansa de la programació vindran de la mà del Ballet de Kíiv, amb Eyes wide shut i Gala d'estrelles; el Ballet de Barcelona, amb El llac dels cignes & Tongues, un espectacle clàssic i contemporani; i el X Premi de Internacional de Dansa Roseta Mauri, formada pels ballarins premiats.

Els abonaments estaran disponibles fins al 14 de setembre i les entrades dels espectacles que formen part de l'abonament es posaran a la venda a partir del 19 de setembre. Pel que fa als espectacles que no s'inclouen en els abonaments, estaran disponibles a partir del 15 de juny.
 

Una simulació del futur espai polivalent Foto: Reus.cat


 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: