1 de 10
PORT TARRAGONA

APPORTT celebra els seus 30 anys dedicats a la promoció del Port de Tarragona

Imatge del lliurament de premis | Cedida
per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 10 de juny de 2022 a les 11:00 |
L'agrupació per la Promoció del Port de Tarragona (APPORTT) ha celebrat un dinar amb els seus associats per celebrar els 30 anys d’història de l’agrupació. La trobada ha estat l’ocasió per al lliurament dels Premis APPORT 2021 que no es van poder lliurar a causa de la suspensió de la gala prevista per al desembre passat per raons sanitàries relacionades amb la pandèmia. Aquesta ha estat la 18a edició dels premis. 

L’àpat, president pel president d’APPORT, Joan Oriol, ha comptat amb la presència de Josep Maria Cruset, president del Port de Tarragona; Isidre Gavin, secretari de Territori i Mobilitat del departament de la Vicepresidència, Polítiques Digitals i Territori; Joan Sabaté; Subdelegat del Govern d’Espanya a Tarragona; i Manel Castaño, tinent d’alcalde d’Educació, Ocupació, Desenvolupament Econòmic i Memòria Història de l’Ajuntament de Tarragona.

El premi a l'empresa més activa en la projecció exterior del port ha estat per a DFDS & EKOL Logistics; el premi a la innovació i l'emprenedoria, per a Proacit soluciones y sistemas SL; el premi a la professionalitat i especial dedicació, per a Amiblu pipes Spain SA; el premi a la qualitat i a la sostenibilitat, per a Wolkswagen group Espana distribución; la menció especial a la professionalitat i especial dedicació ha estat per a Juliol Carazo Redondo (moviment ferroviari de mercaderies cap i des dels ports); i també per a Carlos Arola García (pel "nou impuls" donat a APPORTT durant la seva presidència entre el 2018 i el 2021). 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: