Sant Pere 2022

L'alcalde de Tarragona, convidat d'honor per Sant Pere a Reus

Participarà a la processó d’anada i tornada del Seguici a l’ofici de Completes i encendrà la Tronada del 28 de juny

per M.B., Reus, Catalunya | 9 de juny de 2022 a les 12:41 |
L'alcalde de Tarragona, Pau Ricomà | Aj. de Tarragona
L'alcalde de Reus, Carles Pellicer, ha invitat a l’alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, a ser el convidat d’honor de la Festa Major de Sant Pere d’enguany. Ricomà participarà a la processó d’anada i tornada del seguici a l’ofici de Completes del 28 de juny al vespre, i serà l’encarregat d’encendre la Tronada d’aquest moment de la Festa Major.

És la primera vegada que un alcalde de Tarragona participarà com a convidat d’honor a la Festa Major de Sant Pere de Reus. L’alcalde de Reus, a qui correspon designar els convidats als actes institucionals i protocol·laris de la Festa Major, ha convidat el seu homòleg tarragoní "per fer evident i posar en valor la bona sintonia i la col·laboració entre els ajuntaments de les dues ciutats en qüestions diverses dels àmbits cultural, social, econòmic i de les infraestructures, entre altres", segons han precisat fonts municipals.

La participació de Ricomà a la Festa Major de Reus "afegeix més càrrega simbòlica a un Sant Pere ja marcat per la recuperació dels actes més emblemàtics i multitudinaris del programa, després de dos anys adaptat a la situació sanitària", s'ha afegit des del consistori reusenc.

L’alcalde de Reus té previst anunciar la resta de convidats a la Festa Major durant la tradicional hissada de la bandera al campanar de Reus, que té lloc el dijous 23 de juny.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: