1 de 10
EMPRENEDORIA

Les empreses de l'Innolab de Redessa tanquen el procés d'innovació

Hi haurà una segona edició de l'Innolab | Cedida
per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 9 de juny de 2022 a les 12:11 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 9 de juny de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'Innolab de Redessa ha tancat la seva primera edició amb set processos d'innovació en marxa: totes les empreses participants han finalitzat el seu procés d'innovació a"mb un projecte viable, que ja han començat a implementar", segons s'ha exposat aquest dijous en roda de premsa. La qualificació global que atorguen els participants al programa d'innovació és d'un 8,9 sobre 10.

Han valorat el format, els mentors assignats i les sessions inicials. En aquest sentit, el servei de mentoria personalitzada és el que té una puntuació més alta: un 9,5 sobre 10. La regidora d'Economia, Coneixement i Habitatge i consellera delegada de Redessa, Teresa Pallarès, ha explicat que "fomentar la innovació a les empreses és un dels nostres eixos estratègics. Les empreses han valorat amb una nota molt alta aquest servei, que els ha aportat solucions reals, que contribuiran a fer créixer els seus negocis. Per això, després d'aquesta primera fase pilot, hem decidit incorporar l'Innolab al catàleg de serveis de Redessa".

Els projectes d'innovació que han desenvolupat aquestes empreses, s'engloben en tres eixos. El primer són els nous serveis o productes, on la majoria de processos d'innovació han desembocat en la creació de nous serveis o producte (és el el cas de quatre de les set empreses participants en la primera edició de l'Innolab). El segon eix són els nous procediments vinculats a nous canal (en el cas de dues de les empreses participants); i el tercer és relatiu al nou model de negoci (el cas d'una de les pimes de l'Innolab.

Nova edicióLa nova edició de l'Innolab s'engegarà durant l'últim quadrimestre de l'any. El tret de sortida serà la 2a Jornada d'Innovació, que comptarà amb un programa on s'exposaran tendències i casos d'èxit en l'aplicació de la innovació en l'àmbit empresarial, entre d'altres.

Des de Redessa s'està treballant en aquest nou Innolab que, com a novetat, incorporarà una vertical de mentories específiques per a empreses del sector alimentari i foodtech

Les empreses que han participat en la primera edició de l'Innolab són: Qbed Consulting, Fabricante Lunas, Comercial Brell, Festiari, Laboratoris Escuredo, Hotel Monument Spa Mas Passamaner i Grup Mimara.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: