ACTIVITATS D'ESTIU

S’obren les inscripcions per a l’Estiu Jove de Vandellòs i l’Hospitalet

Les activitats s'adrecen als joves del municipi | ND
per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 9 de juny de 2022 a les 11:49 |
El jovent ja pot apuntar-se a les activitats que conformen el programa Estiu Jove, organitzat per la regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant. Fins al 27 de juny, pot inscriure’s als dos cursos previstos al juliol; i fins al 18 de juliol, als cursos previstos a l’agost, a través de la pàgina web municipal (han d’emplenar aquest formulari).

Els cursos de juliol duen per títol Revoluciona i Tres i acció! El primer, programat del 4 al 15 de juliol, d’11 a 1, proposa un "viatge per iniciar un recorregut al voltant d’un/a mateix/a, a través de l’autoconeixement i la descoberta, un espai de seguretat i d’autocura on poder gaudir d’un temps propi de qualitat", a càrrec de la terapeuta Gestalt Esther Sánchez, la musicoterapeuta Romina Rótulo i la coach PNL (Programació Neurolingüística) Verónica García; i el segon, que es farà del 18 al 28 de juliol, de 10 a 1, està dirigit a qui vulgui aprendre a crear vídeos impactants, únics i de forma senzilla amb les tècniques bàsiques d’imatge i vídeo que ensenyarà Enric Margalef, d’Attic Lab.

Els cursos que s’oferiran a l’agost es titulen Tastet tecnològic i Cultura urbana. El primer anirà a càrrec de Dynamind Ments dinàmiques, que de l’1 a l’11 d’agost, d’11 a 1, endinsarà a les persones participants en el món de la tecnologia, treballant amb diferents eines: robòtica, disseny gràfic, programació Arcade, impressió 2D i 3D, creació de videojocs amb scrache, etc. Del segon se n’ocuparà Versembrant, del 22 al 30 d’agost, d’11 a 1, plantejant un recorregut per la tendència urbana actual a través del breakdance, el grafitti, el hip-hop i el rap, com a eina per posar l’estètica al servei de la crítica.

El preu de cada curs és de 18 euros (el cost real de cada curs per persona és de 120 euros, aproximadament, i l'Ajuntament n'assumeix el 85% del cost). Hi ha una reducció del preu de les activitats en funció de la renda o les càrregues de cura acreditades, i es prioritza l'accés als i les joves que acreditin pertànyer als col·lectius següents: famílies monofamiliars, mares o tutores en situació de violència masclista o d'atur de llarga durada, mares o tutores majors de 52 anys o migrants i famílies amb altres responsabilitats de cura acreditada.

A més d’aquests quatre cursos, que s’oferiran a l’Espai Jove de l’Hospitalet de l’Infant, el programa Estiu Jove inclou una gimcana. Al llarg de l’estiu, al Casal de Vandellòs (els dimarts i dijous a les 6) i a l’Espai Jove de l’Hospitalet (els dilluns i dimecres a les 6) es faran diverses proves, consistents en jocs, en què els joves competiran de manera individual o grupal i aniran acumulant punts segons la classificació en cadascuna. Guanyarà la persona que acumuli més punts al llarg de l’estiu. Els joves a partir de 12 anys (o nascuts l'any 2010), a més de participar en aquestes activitats podran acudir als dos espais joves, que estaran oberts de dilluns a dijous de 5 a 8. 
 

Cartell de l'Estiu jove Foto: Cedida

Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: