1 de 10
MÚSICA

Un centenar de cantaires uniran les veus al concert solidari «Cambrils Batega»

El proper 10 de juliol, al parc Samà

El concert té lloc el 10 de juliol | Cedida
per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 13 de juny de 2022 a les 08:00 |
Un centenar de cantaires uniran les seves veus al concert solidari i participatiu Cambrils Batega: Roc&Cor, organitzat per la Coral Verge del Camí, l'Escola Municipal de Música (EMMC) i el departament de Cultura de l'Ajuntament de Cambrils, que es portarà a terme el proper 10 de juliol als jardins del parc Samà.

El projecte musical s'ha presentat en una roda de premsa a càrrec de l'alcalde de Cambrils, Oliver Klein; la presidenta de la Coral Verge del Camí, Lídia Utset; el director de l'Escola Municipal de Música de Cambrils, Francesc Sànchez; el representant de DNA-parc Samà, Dánel Arzamendi; el director de la Fundació Fero, Ruben Ventura; i la cap de comunicació de la Fundació Miquel Valls, Anna Rigola.

Klein ha destacat el "caràcter solidari del projecte i els referents cambrilencs que han donat visibilitat a la lluita contra l'ELA i el càncer". També ha afirmat que l'equip de govern municipal "té la voluntat de treballar per donar continuïtat al concert perquè es quedi com una cita anual al calendari d'esdeveniments de Cambrils".

A continuació, la directora de la coral ha admès "les ganes" que tenia la formació de crear una gran producció després de dos anys de poques actuacions musicals, ha detallat com es va gestar el projecte Cambrils Batega i ha repassat els ingredients que "el fan atractiu i únic".

Per la seva banda, el director de l'EMMC ha explicat que "un dels grans pilars de l'escola" són els grups perquè "donen sentit a la pràctica individual i ha assegurat que la seixantena d'alumnes participants estan assajant per aquest concert des del gener amb molta il·lusió i motivació".

Tot seguit, el representant de DNA ha posat en valor la tradició del parc Samà d'acollir esdeveniments musicals i solidaris, que contribueixen en el posicionament de Cambrils com a destinació cultural. Finalment, els representants de les fundacions han agraït que es destini el 100% de la recaptació a millorar la investigació del càncer i l'ELA L'organització ha posat a la venda un total de 800 entrades, que ja es poden adquirir a través del web entradium.com, on s'ofereix l'entrada general a 15 euros i la de platea col·laborativa a 25 euros. A més, també hi ha la possibilitat de col·laborar-hi fent una aportació a través de la Fila 0.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: