1 de 10
OCI

Organitzen una visita a l'Ajuntament Vell i al Castell del Morell

El 18 de juny a les 11 del matí

La visita és gratuïta, i les places són limitades | morell.cat
per ReusDigital, 8 de juny de 2022 a les 13:30 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 8 de juny de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La regidoria de Patrimoni de l’Ajuntament del Morell, i en concret l’arxiu municipal, ha preparat una visita guiada als edificis de l’Ajuntament Vell i el Castell o casal dels Montoliu. Es tracta d’una activitat que tindrà lloc dissabte 18 de juny a les 11 del matí, i que pretén reivindicar aquests dos equipaments que poques persones coneixen amb profunditat.

La visita és gratuïta, i les places són limitades. Les persones interessades han de formalitzar la inscripció, abans del 15 de juny, presencialment a l’OMAC o bé al telèfon 977 84 06 17. En finalitzar l’activitat hi haurà un petit refrigeri. Una mica d’història El casal dels Montoliu, que data del segle XVIII, és un edifici amb planta quadrada, de grans proporcions. S’ubica presidint el turó del poble i té, per tant, una situació excel·lent.

Darrere seu es troba un jardí d’estil romàntic, fruit d’una ampliació del segle XIX que es va fer a l’edifici. El conjunt és força senzill, però cal destacar els esgrafiats de la façana. També hi ha ornamentació floral damunt lesfinestresi les portes.

Dins el castell hi ha sales amb força interès per la seva decoració amb pintura al fresc de temes florals i restes de mobiliari.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: