JUDICIAL

S'ajorna el judici contra els nou membres del Sindicat d'habitatge de Reus

Acusats d'usurpació per "alliberar" una oficina antiga i buida del BBVA que s'ha convertit en la seu del col·lectiu

Imatge d'arxiu de l'oficina que el col·lectiu ha «alliberat» | Sindicat de l'habitatge de Reus/ Twitter
per M.B., Reus, Catalunya | 8 de juny de 2022 a les 09:40 |
El Sindicat d'habitatge de Reus ha informat que s'ha ajornat el judici previst aquest dimecres contra nou dels seus components, als quals se'ls acusa d'un suposat delicte d'usurpació. Aquestes persones de l'entitat van "alliberar" una oficina antiga i buida del BBVA a l'avinguda de Salou de la capital del Baix Camp, on s'hi porten a terme les seves activitats socials i solidàries. 

A través de la xarxa, el sindicat ha denunciat que aquesta és la segona ocasió en què s'ajorna el judici, el que al seu parer es tracta d'un "allargament injustificat del procediment". A l'exterior dels Jutjats de Reus, el col·lectiu tenia previstes una sèrie d'iniciatives per donar suport a les persones encausades, des d'una concentració a xerrades, tot passant per un esmorzar popular. 

Des del Sindicat d'habitatge no s'ha exposat quina és la data prevista per al judici. Dies enrere, al Mercadal de Reus, el col·lectiu va organitzar un acte per explicar la situació de les nou persones i per fer una crida popular en suport d'aquestes.

També us pot interessar:
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: