1 de 10
SOCIETAT

El programa «Temps per cures» oferirà serveis d'acollida als infants de 0 a 14 anys

Reus comptarà amb aquests serveis fora de l'horari escolar per fomentar la conciliació familiar

Reus comptarà amb el programa | Cedida
per E.R., Reus, Catalunya | 7 de juny de 2022 a les 13:18 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 7 de juny de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Reus comptarà amb el programa "Temps per cures" amb l'objectiu d'ajudar les famílies amb la conciliació personal i laboral. La regidoria de Salut i Ciutadania ha posat en marxa aquesta iniciativa per acollir els infants de fins a 14 anys fora de l'horari escolar en diversos punts de la ciutat.

Vuit nous serveis, 18 espais i 1700 hores al servei de la conciliació són els pilars del programa "Temps per cures". Segons el regidor de Salut i Ciutadania, Òscar Subirats, "el servei va dirigit a les famílies i, concretament, a les dones, que són les que encara porten en la seva majoria la càrrega del temps de cures".

Tardes d'estiu serà el primer servei de "Temps per cures"

El programa, impulsat per la conselleria d'Igualtat i Feminismes de la Generalitat de Catalunya, dota els ajuntaments de recursos econòmics perquè ampliïn els serveis de cures als infants fora l'horari escolar. Els objectius de "Temps per cures" es basen a atorgar temps a les famílies, avançar en la igualtat i generar ocupació de qualitat en el sector.

El servei s'estrenarà amb Tardes d'estiu als centres cívics Ponent, Mestral i Mas Abelló, ABCD Jocs, i a la biblioteca Pere Anguera. A més, de Casals d'estiu de primera infància a les escoles bressol l'Olivera i la Ginesta.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: