COMERÇ

Tanca una nova llibreria a Tarragona: Drakkar abaixarà la persiana al juliol

Després de 8 anys, la propietat ha pres la decisió per motius de salut física i mental

per Redacció, Tarragona | 11 de juny de 2022 a les 16:30 |
Drakkar, la botiga de Tarragona especialitzada en jocs de taula, rol, cartes, literatura fantàstica, ciència ficció i terror. | Drakkar.
Un nou tancament se sumarà al ja anunciat de la Llibreria La Capona de Tarragona. Al carrer Francesc Bastos des de fa 8 anys hi ha una botiga especialitzada en rol, jocs de cartes, literatura fantàstica, ciència ficció i terror. La Llibreria Drakkar també abaixarà la persiana, en el seu cas al juliol.

En un missatge a través de Facebook, el negoci portat per Irene Martín i Oliver Bueno s'acomiada dels clients habituals per motius de salut física i mental. "Tan de bo fossin motius financers, seria molt més fàcil d'explicar", comenten en el comunicat. I és que de la mateixa manera que amb La Capona, Drakkar no tancarà segons sembla perquè el negoci hagi deixat de ser viable econòmicament.

A partir d'aquesta setmana, Drakkar estarà de liquidació en tots els seus productes, en unes "mega rebaixes" que conviden els clients a passar per la botiga i, també, acomiadar-se d'una llibreria que ja estava assentada a la ciutat. El comiat comptarà amb activitats i tornejos, per la qual cosa demanen estar atents a les seves xarxes.

Tot i que es tracta d'una botiga especialitzada, aquesta no deixa de ser la tercera llibreria a Tarragona que tanca en menys de cinc anys, després de la Llibreria La Rambla i la Llibreria La Capona. En cap dels casos, segons els propietaris, hi ha motivacions econòmiques al darrere.


 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: