1 de 10
FORMACIÓ

Surt a licitació l'estudi per crear una Escola dels oficis a Reus

És un projecte que vol detectar les necessitats formatives al territori i "donar resposta a les demandes del mercat"

Surt a licitació l'estudi per crear una Escola dels oficis a Reus | Cedida
per E.R., Reus, Catalunya | 7 de juny de 2022 a les 12:12 |
Aquest article es va publicar originalment el 7 de juny de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
A licitació el Servei de consultoria i assistència tècnica per desenvolupar i executar el projecte "Estudi i detecció de les necessitats de formació i posada en funcionament d'una Escola dels oficis a Reus". Es tracta d'un estudi que analitzarà les necessitats i demandes per millorar l'oferta formativa del territori.

La regidoria d'Empresa i Ocupació de l'Ajuntament de Reus ha tret a licitació el desenvolupament del projecte que estudiarà la creació d'una Escola dels Oficis a la ciutat. El pressupost de la licitació és de 40.000 euros amb una durada prevista d'onze mesos de contracte.
 

«Es va detectar la necessitat de trobar mà d'obra especialitzada»


La necessitat d'una posada en funcionament de l'Escola dels oficis parteix de l'Estratègia de desenvolupament socioeconòmic i d'ocupació de Reus 2021-2030. Segons el regidor d'Empresa i Ocupació, Carles Prats, "es va detectar la necessitat de trobar mà d'obra especialitzada en alguns sectors molt concrets", de manera que van voler apostar per "la creació d'una Escola d'oficis que doni una resposta definida a aquestes demandes de mercat".

En el projecte licitat es durà a terme una anàlisi de les necessitats de formació a la ciutat, amb relació al territori, d'acord amb les necessitats de les empreses i el teixit productiu, les característiques de la població activa i l'oferta de formació professional integral existents. A més de tenir en compte els canvis demogràfics, socials i econòmics i definir propostes d'especialitats formatives per implementar a curt i mitjà termini.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: