COMERÇ

Freshly Cosmetics busca personal per a la seva nova botiga a Reus

Obrirà a finals de l'estiu, al carrer de Monterols

per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 7 de juny de 2022 a les 11:49 |
Interior d'una de les botigues de la companyia | Cedida
Freshly Cosmetics es prepara per obrir la seva primera botiga física a Reus, ciutat del seu naixement, l'any 2016. La Freshly Store Reus serà una realitat abans de finals d'agost i estarà situada al número 21 del carrer de Monterols. A més, també obrirà la segona botiga a Barcelona, la Freshly Store Glòries, al centre comercial Westfield Glòries, amb més de 14 milions de visitants anuals. L

Nascuda l'any 2016 a Reus, la companyia ha experimentat un creixement en els últims sis anys i ja ha superat el milió de clients arreu d'Europa i els 100 milions d'euros de facturació global, segons les dades proporcionades aquest migdia de dimecres. Ara, la companyia "reforça" la seva aposta per l'estratègia híbrida que va començar l'any 2019 amb la primera botiga física, la Freshly Store Barcelona.

Selecció de personalLes Freshly Stores de Barcelona, Madrid (2020) i València (2021) van representar un 5% de la facturació de Freshly Cosmetics i la companyia espera que amb aquestes noves obertures aquest percentatge segueixi creixent i que el retail guanyi pes. "Freshly Cosmetics no s'entendria sense Reus i el territori i ens fa molta il·lusió poder oferir als Freshly Fans de la zona aquesta Freshly Store", ha apuntat el cofundador i CEO de Freshly Cosmetics, Miquel Antolín. "Vam néixer aquí l'any 2016 i feia temps que els Freshly Fans, proveïdors i institucions ens demanaven una botiga a Reus i ara que per fi ha arribat el moment, ens fa moltíssima il·lusió", ha afegit. "

Per a la gestió de la Freshly Store Reus, la companyia contractarà diversos perfils professionals i els procés de selecció ja ha començat en aquest enllaç.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: