FIRES I MOSTRES

Tret de sortida a la Fira Multisectorial de Cambrils

S'hi preveu la visita de més de 40.000 persones

per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 3 de juny de 2022 a les 20:01 |
La inauguració de la fira ha estat al migdia | Cedida
Pocs minuts després de les 12 del migdia, la comitiva inaugural composta per les pubilles, els hereus, els membres del consistori cambrilenc, el president de la Cambra de Reus, Jordi Just, el president de la Fecam, Victorià Luque, i d’altres autoritats han arribat al portal d’entrada a la Fira Multisectorial.

El desplaçament s’ha fet, com és tradicional amb el Trenet Turístic. Complert el ritual de tallar la cinta, el passeig pel diferents estands s’ha allargat durant més de dues hores. Passades les 2 del migdia, a l’escenari i carpa de Ràdio Cambrils s’han iniciat els parlaments inaugurals.

El regidor de Promoció Econòmica, Juan Carlos Romera, ha destacat “que després de dos anys d’interrupció per motiu de la pandèmia, els cambrilencs i cambrilenques tenim més ganes de Fira que mai”. En aquest sentit ha destacat el que serà un èxit de visitants de “més de 40.000 persones” i el canvi de concepte que s’ha dut a terme per part de la seva àrea “introduint sectors capdavanters com el caravàning, l’energia solar fotovoltaica, els vehicles elèctrics, les teràpies naturals o l’ensinistrament i cura de les mascotes”.

També ha volgut agrair a tots els expositors i empreses col·laboradores “la confiança que ens fan participant en aquesta edició de la Fira” i a tot el personal de l’àrea de promoció econòmica “la seva dedicació i capacitat de treball que els ha dut a posar-hi moltes hores, molt esforços i tota la voluntat del món”.

Per la seva banda, el subdelegat del govern central, Joan Sabaté ha fet referència a la seva qualitat de professor d’Història per destacar el paper rellevant que, des de fa segles, tenen les fires per l’intercanvi i coneixement de les persones, més enllà del seu component comercial. “Una fira com la de Cambrils és molt important per la vila, però també per tota la comarca del Baix Camp”.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: