1 de 10
HABITATGE

Les sol·licituds de subvenció del Bo Lloguer Jove es poden presentar a partir del 8 de juny

S’han de fer, preferentment, per mitjans telemàtics

La convocatòria va dirigida a persones que siguin titulars d'un contracte | ND
per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 3 de juny de 2022 a les 09:54 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 3 de juny de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La convocatòria de subvencions del Bo Lloguer Jove obre el termini de presentació de sol·licituds el dimecres 8 de juny a les 9 del matí. Les sol·licituds es resoldran seguint l’ordre d’entrada al registre corresponent, amb la documentació "completa i correcta, fins a exhaurir la dotació pressupostària".

La sol·licitud s’ha de fer, preferentment, per mitjans telemàtics a través de la web de tràmits de la Generalitat de Catalunya. La seu electrònica de l'Ajuntament de Reus també ofereix tota la informació i l'enllaç al portal de tràmits de la Generalitat. En cas de no disposar de mitjans electrònics, es pot fer presencialment entre altres canals, a través de l’Oficina Municipal d’Habitatge.

L’oficina de l’Ajuntament de Reus funcionarà com a punt d’atenció als sol·licitants i de gestió de les sol·licituds derivades per l’Agència de l’Habitatge de Catalunya. Els ajuts "tenen com a objectiu facilitar als joves amb escassos mitjans econòmics gaudir d'un habitatge o habitació en règim de lloguer o de cessió d'ús", s'ha apuntat aquest divendres per part de fonts municipals.

La convocatòria va dirigida a persones que siguin titulars d'un contracte de lloguer, habitació i cessió d’ús que constitueixi el seu domicili habitual i permanent, que en el moment de fer la sol·licitud tinguin fins a 35 anys inclosos i complexin els requisits de la convocatòria. La quantia de la subvenció es de 250 euros, amb el límit de l’import mensual de la renda o del preu de cessió.

Si hi ha més d’un beneficiari en un mateix habitatge la suma de les subvencions concedides no podrà superar l’import mensual de lloguer o del preu de cessió. En aquest cas en minorarà en la proporció corresponent. Per optar a l’ajut, l’import màxim de lloguer o renda mensual per a l’habitatge o l’import màxim del preu de cessió d’ús no pot ser superior, en el cas de la demarcació de Tarragona, als 600 euros. En els supòsit d’habitació, l’import no pot ser superior als 300 euros.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: