1 de 10
COMERÇ

La Fira Centre Comercial celebra el Dia Mundial del Medi Ambient

Cartell de La Fira per sumar-se a la commemoració | Cedida
per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 2 de juny de 2022 a les 17:54 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 2 de juny de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La Fira Centre Comercial de Reus s'uneix a les celebracions del Dia Mundial del Medi Ambient, la iniciativa impulsada per les Nacions Unides des de fa 50 anys, cada 5 de juny, amb l'objectiu de conscienciar la societat sobre la importància de garantir una protecció duradora del planeta i els recursos naturals.

El centre comercial comptarà amb un estand informatiu ubicat al Punt d'Atenció al Client de la Planta Carrer, durant els dies 3 i 4 de juny, "en què se sensibilitzarà i conscienciarà els clients sobre la necessitat de viure de forma sostenible, amb harmonia amb la natura, a través de canvis substancials impulsats per eleccions quotidianes que ens guiïn cap a estils de vida més nets i ecològics", segons s'ha informat des del centre comercial.

Com a "exemple" d'aquest compromís, La Fira presentarà de la mà de la propietària, la socimi Silicius, un nou projecte emmarcat en la seva política de Responsabilitat Social Corporativa amb què es posarà en marxa un programa de reforestació a les zones on la companyia desenvolupa la seva activitat empresarial. La consigna de la iniciativa és Actius per un futur sostenible.

A més, La Fira i Silicius volen convidar els seus clients i grups d'interès a col·laborar de forma activa en aquest programa per a la protecció del medi ambient mitjançant la seva participació en xarxes socials i mitjançant la creació al centre comercial de l'Arbre del desenvolupament sostenible, una instal·lació que s'anirà omplint de fulles gràcies a les idees que els visitants aportin per a la cura del planeta.

Al punt informatiu es lliuraran fulletons elaborats amb un paper especial que es pot plantar i convertir-se en flors silvestres, una acció simbòlica que escriu el començament d'aquest programa.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: