1 de 10
SALUT

Conveni entre l'Ajuntament i el Col·legi de Dietistes-Nutricionistes de Catalunya

Inclou l'impuls de jornades i conferències relacionades amb l'alimentació i la salut

El conveni vol promoure accions formatives relacionades amb la salut de la comunitat, especialment en l'àmbit de la dietètica | ND
per E.R., Reus, Catalunya | 2 de juny de 2022 a les 09:34 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 2 de juny de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'Ajuntament de Reus, a través de la regidoria de Salut i Ciutadania, ha signat un conveni de col·laboració amb el Col·legi de Dietistes-Nutricionistes de Catalunya (CODINUCAT), el qual té per objecte "dur a terme i promoure accions formatives relacionades amb la salut de la comunitat, especialment en l'àmbit de la dietètica i la nutrició".

Aquestes accions s'englobaran en el marc del Pla de Salut de la ciutat de Reus pel període 2018-2022 que es va aprovar al ple de l'Ajuntament del 15 d'octubre de 2018. El consistori "es compromet" a coorganitzar conjuntament amb el CODINUCAT jornades i conferències relacionades amb la dietètica i la nutrició humana, així com donar suport en la difusió d'activitats que s'organitzen directament des del CODINUCAT i que es consideri que "poden ser d'interès per a la comunitat de Reus".

A més, també es posen a disposició espais on es puguin dur a terme aquestes accions formatives. El conveni té una vigència de dos anys i es pot prorrogar fins a un màxim de quatre anualitats.

Per la seva banda, des del CODINUCAT es comprometen a donar suport en la difusió d'activitats formatives que s'organitzin des de l'ajuntament i que estiguin relacionades amb la dietètica i la nutrició.

Així mateix, posen a disposició professionals amb àmplia experiència en l'àmbit de la dietètica i la nutrició humana per si hi ha demandes de formació i orientació per part de l'Ajuntament.
 

Imatge de la signatura del conveni Foto: Reus.cat

Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: