SOCIETAT

Els debats al voltant de «Reus, horitzó 32» aborden l'esport i la vida saludable

Dimecres 1 de juny a la tarda

per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 31 de maig de 2022 a les 12:13 |
El Castell del Cambrer acollirà l'acte | Reus.cat
El Castell del Cambrer acollirà aquest dimecres, 1 de juny, a les 7 de la tarda, un nou debat del pla estratègic Reus Horitzó 32 que, en aquest cas, tractarà l'Esport i la vida saludable a les ciutats.

El periodista Jordi Cartanyà, serà el moderador del debat, amb la participació de Jordi Bros Ribes, expert en l'àmbit de l'esport; Tere Cousillas Fernández, responsable de Programes i Formació del Consell Esportiu del Baix Camp, i Luis Franco Bonafonte, especialista en Medicina de l'esport.

En el marc del procés d’elaboració del Pla estratègic Reus Horitzó 32 s’ha organitzat el cicle de debats En clau de futur "per centrar la reflexió estratègica al voltant de sis àmbits específics: el món de l’empresa, l’activitat cultural, l’habitatge, l’esport i la vida saludable, l’espai de l’àrea metropolitana i la mateixa planificació estratègica". Cadascun dels debats compta amb la participació de diferents especialistes en relació a les oportunitats de futur que la reflexió al voltant de cadascun d’aquests temes pot plantejar.

El pròxim debat serà el dia 15 de juny, sobre que intentarà respondre la pregunta Cap a una nova àrea metropolitana?
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: