1 de 10
XARXES SOCIALS

Medi Ambient impulsa el 2n concurs fotogràfic #ReusBiodiversitat2022

El termini per participar-hi s'allarga fins el dilluns 6 de juny

Cartell del concurs | Reus.cat
per E.R., Reus, Catalunya | 30 de maig de 2022 a les 13:03 |
Aquest article es va publicar originalment el 30 de maig de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La regidoria de Medi Ambient i Recursos Humans celebra el Dia Internacional de la Biodiversitat amb la 2a edició del concurs fotogràfic a Instagram #ReusBiodiversitat2022. El concurs "té per objectiu fomentar la participació social, la creativitat i incentivar que la ciutadania mostri la riquesa de Reus a través de fotografies sobre diversitat biològica i la vida natural com són els parcs, jardins, camins, camps i conreus", segons l'organització.

El regidor del ram, Daniel Rubio, ha apuntat que “aquesta és una de les accions emmarcades en el pla de sensibilització per a implicar a la ciutadania en els objectius ODS. A través de la fotografia, què és un llenguatge universal, volem difondre i involucrar els reusencs de la importància de preservar la riquesa natural i diversitat biològica del nostre municipi”.

El termini per participar en aquest concurs s'allargarà fins el dilluns 6 de juny. És un concurs obert als majors de 18 anys. 

Consulteu aquí les bases i els requisits.  
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: