1 de 10
OBRES I MILLORES

Milloraran l'asfaltat de la plaça de la Pastoreta i l'avinguda de Jaume I

De cara al 2023, mentre que enguany s'actuarà entre altres a l'avinguda dels Jocs Olímpics i al carrer del Roser

Tasques d'asfaltat al carrer de Roger de Llúria, de Reus, en una imatge d'arxiu | Reus.cat
per M.B., Reus, Catalunya | 30 de maig de 2022 a les 12:52 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 30 de maig de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'Ajuntament de Reus ha anunciat aquest dilluns que s'avança en el "desplegament" de plans directors de manteniment de la via pública, i "ja té definits" els carrers en els quals s'executaran obres de millora de l'asfaltat "en els propers mesos". Actualment, han exposat fonts municipals, ja s'ha aprovat de manera inicial el "projecte de reforç i millora de paviments amb mescla bituminosa en calent a diversos carrers de Reus de l'anualitat 2022", i s'està tramitant l'aprovació "en breu" la de l'anualitat 2023.

Els dos projectes preveuen inversions per un import de 400.000 euros i la previsió és iniciar les obres a finals d'enguany.

Els carrers inclososSón l'avinguda dels Jocs Olímpics, el carrer del Roser (entre el carrer de Vilallonga i el de la Muralla); el carrer de Benidorm (entre els carrer de Miami i de Peníscola); el carrer de Castellvell (entre el passeig Mata i el carrer de Tívoli); i el carrer de Miami (entre l'avinguda de Pere el Cerimoniós i l'avinguda de Sant Bernat Calbó). El pressupost base de licitació del contracte d'obres serà de 199.309,65 euros (IVA inclòs).

El projecte relatiu a l'anualitat 2023, que "està en tràmit a punt de ser aprovat", inclou com a carrers on actuar la rotonda de la plaça de la Pastoreta amb el carrer de Misericòrdia (entre les places de la Pastoreta i d'Hèrcules); i l'avinguda de de Jaume I (entre la plaça d’Hèrcules i l'avinguda de Pere el Cerimoniós). El pressupost base de licitació de 199.952,00 euros (IVA inclòs).

Aquests dos paquets d'inversions formen part dels contractes per al desplegar les dues darreres anualitats dels plans directors de manteniment de la via pública, que suposaran una inversió d'1,3 milions d'euros. 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: