ACTIVITATS D'ESTIU

80 propostes d’activitats d’oci i lleure «saludable» per a joves d’entre 12 i 25 anys

Planet Reus estiu obre les inscripcions el dilluns 30 de maig

Un grup de joves, durant una sortida en bicicleta pel terme | Joventut Reus/ Instagram
per M.B., Reus, Catalunya | 27 de maig de 2022 a les 11:06 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 27 de maig de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El departament de Joventut de la regidoria de Salut i Ciutadania ha presentat aquest matí de divendres el Planet Reus Estiu 2022, que inclou una oferta d’activitats d’oci i lleure "saludable" per a joves des dels 12 als 25 anys, "amb la voluntat que puguin gaudir d’activitats físiques, espais de socialització; amb altres joves, formacions en temes de lleure i salut, i finalment sortides per gaudir de l’entorn", segons ha comentat el regidor del ram, Òscar Subirats, en roda de prema.

Aquest s'ha referit a un "programa transversal" dels departaments de Salut i Joventut, que té com a objectiu" treballar en els espais d’oci i lleure dels joves per tal d’oferir a través de la comunitat una oferta saludable, divertida i de qualitat per a tothom; afavorint el desenvolupament d’habilitats i competències per a la vida a través de la participació dels joves en aquests espais".
 

Subirats, al Mercadal Foto: Reus.cat


Subirats ha explicat que “el temps d’oci dels joves és un espai d’aprenentatge i un factor de protecció; participar en espais d’oci saludables, variats, integradors i diversos redueix el risc de desenvolupar comportaments poc saludables i reforça competències per a l’èxit i l’adquisició de valors positius entre els joves”.

La programació previstaA partir del dilluns 30 de maig a les 4 de la tarda s’obriran les inscripcions de les activitats de Planet Reus que, enguany arriba, amb un total de 80 activitats que es programaran al llarg de sis setmanes, les quatre de juliol i les dues primeres d’agost, i 1.500 places ofertades.

La inscripció a les activitats serà a través del portal inscripcions.reus.cat o també es pot fer de forma presencial al Casal de Joves la Palma. La majoria d’activitats són gratuïtes i repartides per tota la ciutat .

S’agrupen en funció de la temàtica (cultural, formativa, noves tecnologies, o esportives) o bé a la franja d’edat a qui van adreçades (de 12 a 17 anys i de 18 en endavant). Més d’una tercera part de les activitats que s’han programat són propostes coorganitzades amb diferents entitats i col·lectius que formen part de la Xarxa Planet.

A banda d’aquestes accions, ha avançat el regidor, també es realitzaran quatre intervencions de carrer en "emplaçaments estratègics" de la ciutat i sobretot la difusió es farà a través de les xarxes socials de Joventut Reus.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: