1 de 10
inclusió social

S'acaben les visites de les entitats del Consell Municipal de la Discapacitat a la Boca de la Mina

Imatge d'una de les visites a les rutes teatralitzades del passeig | Reus.cat
per M.B., Reus, Catalunya | 27 de maig de 2022 a les 09:53 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 27 de maig de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Unes 170 persones, membres de 12 entitats que formen part del Consell Municipal de la Discapacitat, un òrgan sectorial de participació coordinat per la Regidoria de Benestar Social, han assistit a les rutes teatralitzades que ofereix el passeig de la Boca de la Mina entre el 17 de gener i el 26 de maig.

En concret, s’han programat rutes culturals i rutes de l’aigua, organitzades per l’Ajuntament de Reus a través de l’empresa Ans Educació en el marc del projecte de Millora i recuperació del passeig de la Boca de la Mina, cofinançat per l’Ajuntament i la Generalitat de Catalunya a través dels fons FEDER de la Unió Europea.

Les rutes "també han servit per consolidar un ambient de convivència entre els membres de cadascuna de les entitats que hi han participat", segons fonts municipals. A més, aquestes han volgut recordar que des del moment inicial de validació del projecte de remodelació d’aquest espai, el Consell municipal de la Discapacitat va tenir un "paper important" a través de la Comissió d'Accessibilitat i la Subcomissió de Pictogrames, que "van fer les aportacions necessàries per aconseguir un espai inclusiu".

Són fruit d’aquest treball, l'existència d'un camí enrajolat, al costat del camí de sorra, que "facilita la mobilitat de les cadires de rodes i de qualsevol persona amb dificultats per caminar", i la senyalització inclusiva, mitjançant pictogrames situats als tres punts d'accés i al llarg del passeig.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: