POLÍTICA

La militància republicana escull Adam Tomàs per encapçalar la candidatura a l’alcaldia d’Amposta

Adam Tomàs durant la reelecció com a cap de llista d'ERC a les eleccions municipals d'Amposta de 2023 | Cedida
per Aguaita.cat, Amposta | 25 de maig de 2022 a les 13:27 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 25 de maig de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L’assemblea de militants d’Esquerra Republicana d’Amposta va escollir ahir la nit Adam Tomàs com a cap de llista per a les eleccions municipals de 2023. Tomàs ha encapçalat la candidatura republicana des de l’any 2011, assolint la victòria l’any 2015, fet que el convertiria en el primer alcalde republicà d’Amposta, des de la recuperació democràtica, en aconseguir majoria absoluta amb 11 regidors. Majoria que revalidaria i augmentaria, fins a 16 regidors, a les eleccions municipals de 2019.

Adam Tomàs, després d’agrair la confiança i el suport de la militància, es va mostrar “molt il·lusionat per poder continuar treballant per la transformació d’Amposta i consolidar tots els canvis que hem anat liderant aquestes dues legislatures en l’àmbit social, cultural, esportiu, educatiu, participatiu, econòmic, festiu, feminista i de gestió del mateix Ajuntament”.
“El nostre és un projecte de llarg recorregut que vol consolidar un  nou model de ciutat i de maneres de fer, així com encarar grans reptes, que situen Amposta com un referent, d’aquí el creixement que hem tingut els darrers anys en població, serveis i ocupació.” Ha manifestat Tomàs.  

Esquerra Republicana és la força política hegemònica a Amposta, on ha guanyat totes les eleccions que s’han celebrat al municipi des de les eleccions europees de 2014. A més és el municipi de més de 20.000 habitants on el partit ostenta una representació més gran de regidors, 16 dels 21 que té el consistori.

Adam Tomàs és enginyer industrial i té la plaça definitiva de professor a l’Institut Montsià d’Amposta. S’incorporà a la llista electoral d’Esquerra Republicana – Esquerra d’Amposta a les eleccions municipals de 1999 i l’any 2003 esdevindria regidor. A més de dirigir l’alcaldia d’Amposta, des de fa un any també és el responsable de la Direcció dels Serveis Territorials d’Empresa i Treball a les Terres de l’Ebre.
 
 
 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: