sardanes

Torna l'Aplec de Sardanes Vila del Morell

El diumenge 29 de maig

L'aplec és el diumenge | ND
per M.A., Reus, Catalunya | 24 de maig de 2022 a les 16:29 |
Després dels dos anys de pandèmia, i just l’any en què es commemoren 100 anys de sardanes al Morell, l’Associació Cultural i Sardanista del municipi, amb el suport de la regidoria de Benestar Social de l’Ajuntament del Morell, torna a organitzar el tradicional Aplec de Sardanes Vila del Morell.

“Es tracta ja de la 12a edició d’una cita que reprenem amb moltes ganes i il·lusió”, ha dit Anton Ribas, president de l’entitat morellenca, encara que “volem ser molt prudents perquè hi ha persones que ens han expressat elseu respecte de cara a la Covid-19”. L’esdeveniment arrencarà, aquest diumenge 29 de maig, a dos quarts d'11 del matí, i tindrà lloc al parc Camí de l’Estació, com és habitual.

Tot plegat en una jornada que fa de la sardana la protagonista del dia, i que aplega multitud de dansaires d’arreu del territori. De fet, s’espera que més de 200 persones assisteixin a la trobada. En el vessant musical, la diada tindrà la cobla Reus Jove, la Maricel i la Mediterrània, que interpretaran una quinzena de sardanes al matí i una quinzena més a la tarda. També hi haurà un vermut obert a tothom, a dos quarts de 2, i un dinar de germanor, que es pot reservar al telèfon 977 84 04 31.

Després de l’àpat es reprendrà l’aplec, i el punt final el posarà, a partir de les 6 de la tarda, el concurs de colles improvisades.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: