1 de 10
COMERÇ

«Reus Espais Vius» compta amb més del 50% de locals amb projectes actius

Onze negocis formen part de la iniciativa per revitalitzar els ravals de Sant Pere i Robuster

Un dels establiments que es van posar a l'abast dels emprenedors i que ja és ocupat | MBO
per Estel Romeu, Reus, Catalunya | 24 de maig de 2022 a les 12:37 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 24 de maig de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Més del 50% dels locals buits que formen part del projecte Reus Espais Vius estaran actius pròximament amb nous negocis. Dels 19 locals buits, dos ja compten amb un negoci actiu, set ho faran de forma imminent i dos més es troben en negociacions, tots seguint els criteris de sostenibilitat i d'impacte socials establerts per la iniciativa.

Els dos primers negocis a engegar motors dins Reus Espais Vius han estat "Fer Safareig", una botiga de restauració de mobles; i "Origami", una botiga d'objectes elaborats amb aquesta tècnica. Els set negocis que estan a punt de posar-se en marxa són un centre d'estètica respectuós amb el medi ambient, un negoci de cuines sostenibles, una cafeteria amb productes km. 0, una immobiliària amb criteris de sostenibilitat, un negoci de cuina italiana ecològica, un lloguer de vehicles clàssics i un projecte per definir.
 

"Reus Espais Vius" es vol fer extensiu a altres zones

 

El regidor d'Empresa i Ocupació, Carles Prats, en la roda de premsa Foto: Estel RomeuReus Espais Vius és un projecte impulsat el març del 2021 per la regidoria d'Empresa i Ocupació amb l'objectiu de revitalitzar els ravals de Sant Pere i Robuster. Compta amb una convocatòria d'ajuts, que es va obrir al desembre, amb una dotació econòmica de 250.000 euros que finança fins al 50% de la inversió del negoci, amb un màxim de 20.000 euros.

Els projectes que formen part d'aquesta iniciativa comparteixen els criteris de sostenibilitat i un triple impacte econòmic, social i mediambiental. Les activitats econòmiques a Reus han seguit una tendència ascendent des del 2019, amb fins a 286 activitats noves. El regidor d'Empresa i Ocupació, Carles Prats, ha assegurat que "s'està estudiant fer el projecte extensiu a altres zones de la ciutat per revitalitzar altres espais".

També us pot interessar:Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: