JOVENTUT

Joventut del Morell organitza una sortida al Pallars Sobirà per fer ràfting

Els dies 18 i 19 de juny, per 45 euros

Ràfting a Llavorsí | ACN
per M.B., Reus, Catalunya | 24 de maig de 2022 a les 11:43 |
La regidoria de Joventut de l’Ajuntament del Morell ha preparat, per als dies 18 i 19 de juny, una sortida a Ribera de Cardós per fer ràfting. El viatge inclou el transport en autobús i una nit d’allotjament a Ribera de Cardós amb dietes incloses, a més d’una baixada en ràfting de Llavorsí a Rialp.

La sortida es farà dissabte a primera hora, mentre que la tornada serà diumenge després de dinar, un àpat que també està inclòs. “Creiem que el jovent del nostre municipi es mereix una sortida d’aquestes característiques, amb l’esport d’aventura com a protagonista”, ha dit la regidora de Joventut, Rosa Sánchez.

“Esperem que tingui una bona acollida i, si tot va bé, convertir-la en una tradició com ja passa amb l’esquiada que es fa a l’hivern”, continua. Val a dir que el preu, de 45 euros, està subvencionat per l’Ajuntament del Morell, i que les placessón limitades.

L’activitat està oberta a tota la ciutadania, encara que les persones empadronades al municipi tindran preferència a l’hora d’inscriure’s. Les inscripcions s’han de realitzar abans del 10 de juny al Centre Cultural del Morell, de dilluns a divendres de 4 de la tarda a 8 del vespre.

Per a més informació cal trucar al 977 84 21 76 o bé escriure a joventut.elmorell@gmail.com.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: