COMERÇ

Tanca la llibreria La Capona a Tarragona

Després de celebrar els 25 anys des de l'obertura, aquest establiment comercial del carrer Gasòmetre ha confirmat que no continuarà el negoci

per Redacció, Tarragona | 23 de maig de 2022 a les 11:32 |
La llibreria La Capona, a Tarragona | Llibreria La Capona
La llibreria La Capona tanca les seves portes. Així ho han confirmat des del mateix negoci ja històric ubicat al centre de Tarragona. Aquest passat Sant Jordi, la llibreria va celebrar el seu 25è aniversari. Des de la seva obertura al 1997 ha estat un dels agents culturals més importants de la ciutat, ja que tot i el pas dels anys han mantingut una programació estable de presentacions de llibres amb els seus autors.

Segons fonts internes de la llibreria, el motiu del tancament és a causa de les jubilacions dels tres membres fundadors. Mentrestant, la decisió afecta de ple els treballadors d'aquest negoci ja històric. Tot plegat, succeeix quatre anys més tard del punt i final d'una altra llibreria també històrica del centre de Tarragona: la llibreria La Rambla.

Amb aquesta, ja només queda una llibreria local a la ciutat: l'Adserà, ubicada a la Rambla Nova. Al mateix, al carrer Gasòmetre, on hi ha la llibreria La Capona, també hi ha un altre negoci de venda de llibres, la cooperativa Abacus, i encara al mateix carrer hi ha la llibreria especialitzada Tarraco Còmics.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: