1 de 10
OBRES I MILLORES

Liciten les obres de reforma dels carrers de Joan Ramis, del Canal i de Tetuan

La remodelació té un pressupost d'uns 490.000 euros

Una imatge d'arxiu del carrer del Canal, de Reus | Google Maps
per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 23 de maig de 2022 a les 10:19 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 23 de maig de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'Ajuntament de Reus ha publicat aquest passat divendres 20 de maig, al perfil del contractant, la licitació del contracte per a l'execució de les obres de remodelació dels carrers del Canal, Joan Ramis i Tetuan, al barri del Carrilet.

La incorporació de l'obra a la planificació d'inversions per a aquest exercici "respon al compromís del govern de Reus d'avançar algunes de les propostes de millora recollides amb el procés de participació ciutadana sobre la transformació urbanística de l'entorn del Carrilet", segons fonts municipals.

Les obres de remodelació tenen un pressupost de 492.600,70 euros, i un termini d'execució de sis mesos. La imatge dels nous vials "s’han dissenyat en base a donar una major comoditat al vianant, augmentant l’amplada de voreres actuals i canalitzant el trànsit, de forma que s’elimina superfície d’aparcament, ja que es disposa d’aparcaments soterranis propers", segons s'ha informat des del consistori reusenc.

En la línia dels projectes que s'estan desenvolupant en altres punts de la ciutat, i que aposten per fomentar la mobilitat a peu, el projecte dels carrers de Canal, Joan Ramis i Tetuan defineixen unes voreres d'entre 1,8 i 2,2m. Actualment, són de 0,8m. Es preveu la construcció amb vorades de granit, paviment de voreres de panot, i paviment asfàltic sobre base de formigó. 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: