AJUTS I SUBVENCIONS

Salou destina 240.000 euros a la concessió d’ajuts econòmics per a les despeses de subministraments

El termini per presentar les sol·licituds s'allarga fins al juliol

Els ajuts es destinen als subministraments d'energia de la llar | ND
per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 23 de maig de 2022 a les 09:45 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 23 de maig de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L’àrea de Benestar, Serveis Socials i Igualtat de l’Ajuntament de Salou ha informat que ja es poden presentar les sol·licituds per a la concessió d’ajuts econòmics per a les despeses de subministraments de la llar (llum, aigua i gas), de l’any 2021.

El termini per presentar-les comença aquest dilluns, 23 de maig, i finalitzarà el 21 de juliol de 2022 (ambdós dies inclosos). Es cobrirà la despesa ja efectuada de llum, aigua i gas de l’any 2021, amb fins a 400 euros en concepte de llum, fins a 150 en concepte d’aigua, i fins a 100 en concepte de gas, "amb l’objectiu de reduir el gravamen que paguen les famílies amb menys recursos en conceptes com les despeses de subministraments de la llar ocasionades durant els mesos d’entre gener i desembre de 2021 (ambdós inclosos)", segons han precisat fonts municipals.

Enguany, l’Ajuntament de Salou destina per a aquesta convocatòria un total de 240.000 euros. L’abonament de l’ajut es farà en un únic pagament. Com a màxim, es podrà rebre fins a 650 euros, per persona beneficiària, ampliable, un 5%, en els casos de persones que puguin acreditar, d’acord amb les bases de la convocatòria, un grau de discapacitat igual a superior al 33%; família nombrosa; família monoparental/marental; o ser víctima de violència de gènere.

Aquestes ajudes es destinaran a totes aquelles persones físiques majors de 18 anys (o 16 anys, en cas d’emancipació legal); empadronades a Salou des del 2 de gener de 2021 i fins a la data de presentació de la sol·licitud; i que justifiquin dificultats econòmiques, sempre que compleixin els requisits específics descrits a les bases.

Més informació, aquí

 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: