educació

La preinscripció per als cicles de grau superior de les Escoles d'Art i Disseny de la Diputació s'obre dimecres

Fins al 31 de maig

Exterior de l'Escola d'Art i Disseny de la Diputació a Reus | Reus.cat
per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 23 de maig de 2022 a les 09:18 |
Les persones interessades a estudiar algun dels cicles de Grau Superior a les Escoles d'Art i Disseny de la Diputació a Reus o Tarragona el proper curs hauran de realitzar la preinscripció entre el 25 i el 31 de maig.

El tràmit es realitzarà preferentment per via telemàtica mitjançant el portal http://preinscripcio.gencat.cat, tot i que també serà possible fer-ho presencialment amb cita prèvia que caldrà demanar prèviament. La preinscripció és un tràmit obligatori tant per aquell alumnat que té una titulació que li permet accedir directament als estudis com per aquells que ja han realitzat les proves d'accés.

Podeu consultar en detall totes les exempcions que permeten un accés directe als cicles de les Escoles d'Art i Disseny de la Diputació, així com informar-vos sobre els resultats de les proves d'accés al web d'Educació.

Set ciclesUn cop realitzats tots aquests tràmits, l'alumnat que reuneixi els requisits obligatoris podrà formalitzar la matrícula definitiva al cicle desitjat al juliol. L'Escola d'Art i Disseny de la Diputació a Tarragona ofereix un total de set cicles formatius de grau superior: d'Animació, de Gràfica Publicitària, de Gràfica Interactiva, d'Il·lustració, de Fotografia, d'Arts Aplicades al Mur i de Joieria Artística.

A l'Escola d'Art i Disseny de la Diputació a Reus s'hi poden cursar els cicles de Gràfica Audiovisual, Infografia 3D, Arquitectura Efímera, Projectes i direcció d'obres de decoració, i un cicle de Videojocs i entorns virtuals. 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: