FORMACIÓ

«Broadway Show», novetat de l'oferta de les Escoles del Centre de Lectura per al curs 2022/ 2023

És un projecte multidisciplinari que combina cant, música, interpretació i dansa

Façana del Centre de Lectura de Reus | Ajuntament de Reus
per M.B., Reus, Catalunya | 27 de maig de 2022 a les 16:20 |
El Centre de Lectura de Reus obrirà, el 7 de juny, les inscripcions a les escoles de Dansa, Teatre i Música, així com als projectes Petits artistes i Broadway Show. L'entitat ha avançat el període de matrícules als mesos de juny i juliol per adaptar-se al nou calendari escolar, que marca l'inici del curs el dia 5 de setembre.

La novetat principal d'aquest nou curs és Broadway Show, un projecte multidisciplinari que combina cant, música, interpretació i dansa. Està dirigit a joves d'entre 14 i 18 anys que volen gaudir de l'escenari quan se sumen totes les arts escèniques.

Els infants més petits (de 2 a 5 anys) poden triar entre els estudis de música i dansa o participar en el projecte Petits artistes, una proposta adreçada a famílies que volen que els seus fills coneguin dansa i música com una sola activitat integrada.

A partir dels 7 anys, a banda de música i dansa, s'ofereix també formació en teatre. Totes les escoles ofereixen formació per a adults. Aquest curs, els majors de 35 anys gaudiran de matrícula gratuïta. Les inscripcions s'han de formalitzar tot accedint aquí del 7 de juny al 15 de juliol.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: