EDUCACIÓ

La Fundació Privada Reddis premia els treballs de recerca de Batxillerat i treballs de projecte de Formació Professional

Una imatge de l'acte de lliurament | Cedida
per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 20 de maig de 2022 a les 10:05 |
La Fundació Privada Reddis ha lliurat, en la seva 11a edició, els Premis als treballs de Recerca de Batxillerat, i, per setè any, els Premis als millors treballs de projecte de Formació Professional que han realitzat els alumnes dels instituts de la comarca.

Per al curs 2021/ 2022, la fundació ha concedit un total de vuit premis per un import global de 7.300 euros: cinc premis de Recerca als alumnes de Batxillerat, per un import de 4.500 euros, i tres premis als millors treballs de projecte de Formació Professional, per un import de 2.800.

El jurat, presidit per Francesc Valverde (en representació del Departament d’Ensenyament) i format per Montserrat Jové (en representació de la Universitat Rovira i Virgili), Alexandra Estopà (en representació dels directors dels centres de secundària del Baix Camp), Josep Andreu (en representació de la Fundació Privada Reddis) i Lluís Colomés (en representació de la Fundació Privada Reddis, com a secretari) ha establert els premis.

Premis als treballs de BatxilleratEn l'àmbit Científic-tecnològic, el 1r Premi (1.200 euros) ha estat per Mutatio Exitiale, d'Eulàlia Canals Martí, de l'INS Cambrils; el 2n Premi (800 euros) ha estat per a La intel·ligència artificial, d'Anna Zakeva, de l’INS Ramon Berenguer IV.

A l'àmbit d’Humanitats, Ciències Socials i Art, el 1r Premi (1.200 euros) ha estat per Els oficis a la Selva del Camp a la segona meitat del S. XIX (1855 -1900), de Miquel Bové Cristià, de l’INS Joan Puig i Ferrater. El 2n premi (800 euros) ha estat per a Juglares del S.XXI. El rap como manifestación poética, d'Ona Masdeu Baraldès, de l’INS Joan Puig i Ferrater; i el 3r Premi (500 euros) ha estat per a Les rutes de la memòria entre l’oblit i el desconeixement, de Nadia Zougagh, de l’INS Josep Tapiró.

Premis als treballs de Formació ProfessionalEl jurat dels Premis de Formació Professional, presidit per Josep Lluís Torres (en representació del Departament d’Ensenyament,) i format per Mar Pàmies (en representació de la Universitat Rovira i Virgili), F. Andreu Lascorz (en representació dels centres de secundària del Baix Camp), Valero Camps (en representació de la Fundació Privada Reddis) i Josep Andreu (en representació de la Fundació Privada Reddis, com secretari), ha establert els següents premis per als estudiants de Formació Professional.

El 1r Premi (1.200 euros) ha estat per a Estudi i cens de la somereta del Montsant, de Carlos Serrano Duque, de l’Institut Horticultura i Jardineria de Reus; el 2n, ex aequo (800 euros), ha estat per a Desenvolupament d’un sistema de reg automatitzat, de Bogdan Struk, Dani Valiente Milara i Jordi Albert Ribas Gonzalez, de l’INS Baix Camp de Reus; i per a Anàlisi de la viabilitat del Pèlag de Can Sogues com a espai natural protegit. Olèrdola (Alt Penedès), de Nil Garreta i Escoda, de l’Institut Horticultura i Jardineria de Reus.

Els guanyadors van rebre els premis en un acte de lliurement presidit per la presidenta de la Fundació Privada Reddis, Carme Buixeda; pel director dels Serveis Territorials d’Educació a Tarragona, Joan Manel Audí; pel regidor d’educació de l’Ajuntament de Reus, Daniel Recasens; el president del jurat dels Premis de Recerca, Francesc Valverde; i el president del jurat dels Premis de Formació Professional, Josep Lluís Torres, i va comptar amb la presència dels pares i familiars de tots els alumnes becats. 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: