FIRES I MOSTRES

Més de 400 alumnes de primària i secundària de Cambrils visitaran la 63a Fira Multisectorial

El divendres 3 de juny, per fer tallers i activitats

per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 20 de maig de 2022 a les 09:34 |
Una imatge d'una activitat per a la canalla, a l'aire lliure | Cedida
Els infants i els joves de Cambrils seran els primers en assistir a la 63a Fira Multisectorial de la vila. Més de 400 alumnes de primària i secundària de Cambrils es desplaçaran el divendres 3 de juny al matí fins a la fira, on realitzaran tallers i activitats gratuïtes per endinsar-se en el cicle de l'aigua o el món de la falconeria.

Entre les 10 del matí i la 1 del migdia, la fira s'obrirà per primera vegada a les escoles i instituts amb tallers i activitats que cerquen l'aprenentatge a fora de l'escola. "Volem que la Fira sigui un espai per a comprar i fomentar l'emprenedoria i el talent, però també s'ha d'adequar als infants. Per això hem cregut que el més interessant era facilitar aquests tallers, que reforcen l'aprenentatge a fora de l'escola", segons el regidor de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Cambrils, Juan Carlos Romera.

Els tallers es realitzaran en diverses sessions. En el primer, l'alumnat descobrirà els secrets del cicle de l'aigua a través d'una exposició pedagògica. Està organitzada per l'empresa Comaigua i "busca conscienciar els escolars sobre la situació actual i futura de la disponibilitat d'aigua, dels usos i abusos que en fem com a societat i de l'impacte que aquests tenen en el medi natural a través de quatre àmbits i un joc d'investigació".

El segon taller està relacionat amb el món de la falconeria. Es tracta d'una activitat divulgativa sobre aus diürnes i nocturnes, i sobre l'art de la falconeria en l'època medieval i els seus usos en l'actualitat. Primer es farà una xerrada a l'alumnat i, tot seguit, s'acompanyarà d'una mostra en directe de les aus i la falconeria. En casos d'infants més petits, es focalitzarà més en aquesta vessant pràctica i menys tècnica.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: