ESPORT CORPORATIU

La constructora GICSA, primera empresa confirmada als «Ranking Games» d'enguany

L'esdeveniment d'esport corporatiu tindrà lloc a l'octubre, altre cop a la Pobla de Mafumet

GICSA se suma als Ranking Games | Cedida
per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 19 de maig de 2022 a les 18:26 |
Després de l’anunci d’una segona edició dels Ranking Games a la Pobla de Mafumet, l’empresa GICSA és la primera incorporació confirmada. D’aquesta forma, la constructora participarà amb un equip en l’esdeveniment d’esport corporatiu que tindrà lloc a l’octubre. Entre les modalitats hi ha futbol 3x3, bàsquet 3x3, sogatira, pàdel, carrera de relleus, natació amb relleus i futbolí. A més, aquesta edició comptarà amb una festa amb càtering per als equips, així com la possibilitat de fer-se una valoració biomètrica de la petjada dinàmica amb infrarojos en sistema 3D. Es tracta d’un servei inèdit al territori que anirà a càrrec del centre de diagnosi A+SPORT.

L’acte oficial de la incorporació de GICSA als Ranking Games ha tingut lloc aquest passat dimecres amb la presència de Josep Maria Torné i Josep Maria Ramos, en representació de l’empresa, el CEO de l’esdeveniment, Mario Rigau, i l’alcalde de la Pobla de Mafumet, Joan Maria Sardà. Tots quatre han segellat l’acord per formalitzar l’entrada de GICSA en els jocs corporatius. “Compaginar el treball amb l’esport i la vida saludable és un objectiu clar de la nostra empresa” ha expressat Torné, qui afirma tenir pensat l’equip que competirà per guanyar els Ranking Games.

Pel que fa al fet de repetir l’esdeveniment a la Pobla de Mafumet, Rigau ha destacat "l’èxit i el suport" que va rebre la primera edició gràcies a l’ajuntament. 2 El CEO dels jocs també ha destacat el creixement dels Ranking Games amb incorporacions com la de GICSA, “una empresa constructora moderna, oberta i que aposta per la companyia saludable i l’esport corporatiu”.

Finalment, l’alcalde pobletà ha expressat la seva satisfacció amb l’edició anterior, “tant a nivell organitzatiu com en participació”. “Superarem els èxits i les previsions de l’any passat”, ha afirmat el batlle. Cal recordar que la Pobla de Mafumet va participar amb dos equips en els Ranking Games de 2021. Un d’ells, Ca la Tere, es va coronar campió en la categoria mixta.

Els Ranking Games són un esdeveniment esportiu per a empreses, corporacions i institucions amb vocació guanyadora i competitiva, que promou l'esport com un eix de vertebració interna i un aparador de la mateixa marca. L'objectiu és l'èpica esportiva i la promoció de marca mitjançant equips competitius i compromesos professionalment i personalment amb l'empresa, corporació o institució a la qual representen en l'esdeveniment. En els Ranking Games participen empreses, corporacions i institucions representades per equips formats per empleats o persones vinculades.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: