POLÍTICA

Joan Anton Ramírez, l'alcaldable del PSC Vila-seca a les municipals de 2023

Ha estat proclamat per unanimitat

Ramírez serà al capdavant de llista del PSC Vila-seca | Cedida
per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 19 de maig de 2022 a les 12:20 |
“Em presento per guanyar i governar perquè estic absolutament convençut que Vila-seca necessita un canvi, un canvi tranquil i sense estridències, però un canvi imprescindible per guanyar en progrés i millorar la qualitat de vida dels veïns i veïnes d’aquesta meravellosa ciutat”. Aquestes són les pares que Joan Anton Ramírez ha pronunciat com a nou alcaldable del PSC-Vila-seca Som Tots a les eleccions municipals de l’any vinent.

En concret, Ramírez va ser elegit candidat socialista a l’assemblea que es va dur a terme dimecres a la seu del PSC de Vila-seca. Ramírez va ser proclamat alcaldable per unanimitat. En les seves primeres paraules com a alcaldable, ha afirmat que “Vila-seca necessita un govern fort i estable, amb un lideratge que tingui les idees clares. Amb tota la humilitat em presento perquè estic convençut que estic preparat per assumir el repte". També ha dit que el el PSC “com a partit de govern que és, serà un aliat a l’hora de defensar els interessos de Vila-seca a Barcelona i Madrid.

Ramírez ha establer que el seu programa se centrarà en tres grans eixos: un programa social, un programa econòmic i un programa mediambiental. “Creieu-me, podem canviar per millorar. Com a emprenedor comprenc a la perfecció les dificultats que té molta gent per arribar a final de mes. Jo he viscut determinades situacions, ningú me les ha hagut d’explicar, ni les he llegit, les he viscut i això et marca. Per tant, soc conscient de les dificultats però també de les oportunitats que tenim com a poble per fer un espectacular salt endavant en millora de la qualitat de vida", ha conclòs. 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: