salut

El veïnat del barri Gaudí exigeix la reobertura del dispensari «en les mateixes condicions» prèvies a la pandèmia

Es posa en circulació un full de petició per recollir firmes

Una imatge d'arxiu de l'exterior del dispensari | Google Maps
per Marc Busquets Obré, Reus, Catalunya | 19 de maig de 2022 a les 08:57 |
El veïnat del barri Gaudí de Reus exigeix la reobertura del dispensari, tancat des de la irrupció de la pandèmia. A través d'un comunicat, l'associació de veïns ha informat de la celebració d'una assemblea, el passat 12 de maig, en què es va debatre la proposta de la Generalitat per tornar a activar l'equipament, situat a l'avinguda de Barcelona. 

L'assemblea, oberta a tothom, va comptar amb una assistència "massiva", i la resposta dels veïns va ser "unànime", segons s'ha assenyalat des de l'entitat. En els acords, es va exigir l'obertura del dispensari "en les mateixes condicions en que estava obert, com a mínim, amb personal administratiu, d’infermeria i un metge".

A banda, i segons ha informat l'Associació de veïns del barri Gaudí, des del mateix dia de l'assemblea s'ha posat en circulació un full de petició que s’està signant "a tota l’àrea".

Va ser a principis de maig quan la comissió de Salut del Parlament va votar a favor de la reobertura del dispensari del barri Gaudí de Reus, a partir d'una proposta de resolució del PSC. Dies abans, amb tot, la delegada del Govern al Camp, Teresa Pallarès, ja va anunciar que l'equipament es tornaria a posar en marxa, a més d'una sèrie d'inversions per reformar l'espai; també va exposar que s'hi incorporaria personal sanitari i administratiu. 

 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: