AIGUA

El director de l’ACA visita el Consorci d’Aigües de Tarragona

Samuel Reyes ha pogut conèixer el funcionament l’estació de tractament d’aigua potable de l’Ampolla

per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 18 de maig de 2022 a les 18:43 |
Un instant de la visita d'aquest dimecres | Cedida
El director de l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA), Samuel Reyes, ha visitat la planta de tractament del Consorci a l’Ampolla. Aquest s’ha reunit aquest dimecres amb el president del CAT, Joan Alginet, i el director-gerent de l’ens, Josep-Xavier Pujol, "per tractar temes d’interès entre ambdues institucions", segons s'ha informat en un comunicat.

El director de l’ACA ha visitat l’estació de tractament d’aigua potable de l’Ampolla i ha pogut conèixer de primera mà les instal·lacions i el seu funcionament. Alginet s’ha mostrat "molt satisfet" per la visita: “agraeixo que el director de l’ACA hagi dedicat el seu temps a visitar les nostres instal·lacions, on ha pogut conèixer alguns dels projectes que hem finançat gràcies a la col·laboració entre les dues entitats”, ha dit.

Reyes ha visitat diversos espais de l’ETAP i ha pogut conèixer entre altres projectes el que servirà per reduir el risc microbiològic de l’aigua mitjançant la radiació amb llum ultraviolada i que entrarà en ple funcionament les properes setmanes. Alginet ha explicat “aquest és un dels projectes que hem cofinançat entre l’ACA i el CAT i servirà per millorar el procés de potabilització de l’aigua que subministrem als nostres consorciats”.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: