OBRES I MILLORES

Vandellòs i l’Hospitalet farà diversos treballs de millora a les platges del municipi

S'instal·laran diverses zones d'ombratge i es renovaran les torres de socorrisme, entre d'altres accions

S'instal·laran diverses zones d'ombratge i es renovaran les torres de socorrisme | Cedida
per E.R., Reus, Catalunya | 18 de maig de 2022 a les 13:11 |
Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant encara la temporada d'estiu amb diverses millores a les platges del municipi. Els treballs principals consistiran en la instal·lació d'un parc de cal·listènia, la col·locació de punts verds i zones d'ombra i la renovació de les torres de socorrisme en totes les platges.
 

Es traslladarà sorra a la platja de l'Arenal per les afectacions dels temporals


La platja de l'Arenal serà un dels escenaris que comptarà amb diverses millores: en primer lloc, s'instal·larà el parc de cal·listènia a la zona del camp de futbol, i en segon, comptarà amb una nova zona d'ombratge a l'espigó, noves passeres i plats de dutxa. La platja de l'Almadrava també incorporarà una zona d'ombres, situada al costat de l'espai de vigilància.

Aquestes millores suposen un cost de 80.000 euros, que formen part de la despesa total de 435.000 euros en conceptes de mobiliari, abalisament, servei de vigilància, salvament i socorrisme, manteniment del servei de platja, etc.

Enguany, el consistori també assumirà els treballs per contrarestar les afectacions dels temporals que consistiran en el trasllat de sorra de la Platja de la Punta del Riu i a la Platja de l'Arenal. A més, s'abalisaran les dunes de la Platja del Torn i d'un tram de l'Almadrava per a protegir-les.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: