1 de 10
OBRES I MILLORES

Reparen els jocs infantils dels parcs de Luís Buñuel, de Tirant Lo Blanc i del Jardí del Centenari

La inversió és superior als 40.000 euros

La zona de jocs infantils de la plaça de Luís Buñuel | Reus.cat
per E.R., Reus, Catalunya | 18 de maig de 2022 a les 10:27 |
Aquest article es va publicar originalment el 18 de maig de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L’Ajuntament de Reus ha finalitzat els treballs de reparació i reposició de les zones de jocs infantils als parcs Luis Buñuel (avinguda de Castellvell), Tirant Lo Blanc (Sol i Vista) i del Jardí del Centenari (passeig de Misericòrdia). Les obres, incloses al pla de manteniment de la via pública, es va adjudicar a l’empresa a La Carrasca SL per un import de 42.047,50 euros.

En paral·lel, l’Ajuntament executa el segon lot inclòs al pla director, amb actuacions en marxa a les zones de jocs dels parcs de Salvador Allende i de Sant Jordi. Aquest segon paquet es va adjudicar a Euroseñal per un import de 24.228,53 euros.

Les accionsAl Jardí del Centenari s’hi ha renovat el joc que hi havia, molt desgastat a causa de l’ús i a les inclemències del temps, i s’han instal·lat un castell amb tobogan i altres elements de joc, dos gronxadors de molles, un gronxador i un joc interactiu. També s’ha renovat el paviment.

Al parc de Luís Buñuel, l'actuació ha consistit la retirada del paviment de graveta i la construcció del paviment esmorteïdor de cautxú de la zona de jocs infantils. Als elements de joc no s’hi ha intervingut pel seu bon estat de manteniment.

Finalment, al parc de Tirant Lo Blanc, les obres s’han centrat en la reparació del pont de fusta, que es trobava en mal estat a causa de l’ús i el pas del temps. 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: