1 de 10
ENSENYAMENT

Recta final dels actes per celebrar els 40 anys de l'escola Cèlia Artiga de Reus

L'últim serà una gran revetlla, al juny

Una imatge de l'escola Cèlia Artiga, de Reus | Reus.cat
per M.B., Reus, Catalunya | 18 de maig de 2022 a les 10:03 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 18 de maig de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
S'està acabant el curs 2021/ 2022 i, amb aquest, els últims actes del 40è aniversari de l'escola Cèlia Artiga de Reus. El proper diumenge 22 de maig, tota la comunitat educativa durà a terme una sortida que inclou un dinar de germanor a les instal·lacions de La Mascota i el Jardí, a la carretera de Riudoms.

El divendres següent, dia 27 de maig, es presentarà oficialment el Dractiga com a element festiu, juntament també amb la presentació del conte En Dractiga, escrit i il·lustrat per tot l’alumnat de l’escola d’aquest curs. La festa començarà a les 3 de la tarda a la pista poliesportiva del centre.

Finalment, el divendres 17 de juny, es farà el festival de final de curs, centrat precisament en els 40 anys de l’escola amb el lema Vine a la revetlla!, per acabar amb el sopar de tota la comunitat i la bufada de les espelmes del pastís.

"Amb aquest seguit d'actes i d’altres que hem anat fent al llarg d’aquest curs, hem volgut donar a conèixer la importància de l’escola Cèlia Artiga, la nostra escola, dins la història de la ciutat de Reus", s'ha apuntat per part de la seva comunitat educativa. 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: