ENSENYAMENT

Recta final dels actes per celebrar els 40 anys de l'escola Cèlia Artiga de Reus

L'últim serà una gran revetlla, al juny

per M.B., Reus, Catalunya | 18 de maig de 2022 a les 10:03 |
Una imatge de l'escola Cèlia Artiga, de Reus | Reus.cat
S'està acabant el curs 2021/ 2022 i, amb aquest, els últims actes del 40è aniversari de l'escola Cèlia Artiga de Reus. El proper diumenge 22 de maig, tota la comunitat educativa durà a terme una sortida que inclou un dinar de germanor a les instal·lacions de La Mascota i el Jardí, a la carretera de Riudoms.

El divendres següent, dia 27 de maig, es presentarà oficialment el Dractiga com a element festiu, juntament també amb la presentació del conte En Dractiga, escrit i il·lustrat per tot l’alumnat de l’escola d’aquest curs. La festa començarà a les 3 de la tarda a la pista poliesportiva del centre.

Finalment, el divendres 17 de juny, es farà el festival de final de curs, centrat precisament en els 40 anys de l’escola amb el lema Vine a la revetlla!, per acabar amb el sopar de tota la comunitat i la bufada de les espelmes del pastís.

"Amb aquest seguit d'actes i d’altres que hem anat fent al llarg d’aquest curs, hem volgut donar a conèixer la importància de l’escola Cèlia Artiga, la nostra escola, dins la història de la ciutat de Reus", s'ha apuntat per part de la seva comunitat educativa. 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: