1 de 10
PORT TARRAGONA

Port Tarragona, present a l’ECG General Assembly & Spring Congress 2022

Les jornades, impulsades per l’Associació de Logística de Vehicles Europeus (ECG), presentaven les novetats en la logística de l'automòbil

L’ECG General Assembly & Spring Congress 2022 va tenir lloc el 12 i 13 de maig a Màlaga | Cedida
per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 18 de maig de 2022 a les 09:52 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 18 de maig de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El Port de Tarragona va ser present durant els dies 12 i 13 de maig a l'ECG General Assembly & Spring Congress 2022 celebrada a Màlaga. El congrés presentava les novetats del sector dels vehicles acabats i les perspectives del sector de la logística de l'automòbil pel 2022 i 2023.
 

El Port és membre de l'ECG per la importància estratègica d’aquest sector en els seus tràfics


Sent membre des del 2021, el Port Tarragona va unir-se a l'Associació Logística de Vehicles Europeus (ECG) per la importància estratègica d'aquest sector en els seus tràfics. Aquesta trobada anual reuneix a operadors logístics, ports, proveïdors, fabricants i membres de la Comissió Europea perquè l'ECG és l'associació de referència en la logística dels vehicles acabats i on operadors logístics, ferroviaris, navilieres, carregadors i ports es troben per millorar l'operativa.

L'assistència del Port de Tarragona en aquesta conferència anual s'emmarca en l'estratègia diversificadora de tràfics del Port i en el paper de suport a les empreses ja presents en la comunitat portuària. L'entitat portuària, des de fa anys, aposta per la qualitat en tots els seus processos, especialment pel que fa al tràfic de mercaderies.

Seguint aquesta política de qualitat el Port de Tarragona encapçala la primera posició, juntament amb el Port de Pasaia, entre els ports del sistema portuari espanyol en tràfic de vehicles segons aquest estudi que cada any publica l'Associació Espanyola de Fabricants d'Automòbils i Camions.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: