JUDICIAL

El cas d'un treballador explotat a Perafort arribarà a judici

L'home cobrava en metàl·lic ja que no estava regularitzat i no tenia horaris, fins al punt que li van proposar que s'hi quedés a dormir

Audiència de Tarragona | Sílvia Berbís
per Nació Tarragona, Tarragpna | 18 de maig de 2022 a les 09:41 |
Un home i una dona de Perafort seran jutjats per haver explotat i segrestat presumptament un treballador al seu taller mecànic d'aquesta localitat. Segons ha avançat el Diari de Tarragona, la Fiscalia els demana sis anys de presó, dividits en tres anys per anar en contra dels drets dels treballadors i tres anys més per coaccions, així com una multa de 3.000 euros.

El denunciant és un treballador d'origen marroquí que no estava regularitzat ni tampoc cobrava un sou de manera fixa ni tenia cap horari. De fet, poc abans de la finalització de la seva relació laboral, en negre, els amos del negoci, a tocar de la carretera N-240, presumptament van proposar-li que es quedés a dormir al mateix local i van canviar el pany de la porta d'accés, sense facilitar-li la clau.

Tot plegat es va iniciar l'any 2020 i un any després, el 16 de juny de 2021, va decidir abandonar la feina, denunciant-los per diversos delictes contra els seus drets.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: