ENSENYAMENT

Reus tindrà un cicle formatiu en danses urbanes

Arrencarà el curs 2022/ 2023, en tindrà dos de durada i constarà de 1.400 hores

per M.B., Reus, Catalunya | 17 de maig de 2022 a les 11:54 |
El cicle també s'impartirà a Barcelona i a Lleida | ACN
El pròxim curs 2022/ 2023 la ciutat de Reus ampliarà la seva oferta formativa amb un cicle formatiu de danses urbanes que s'impartirà a l'escola de dansa i arts escèniques Artis. La proposta neix des del departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya que ha incorporat a l'oferta el títol en Tècniques de Danses Urbanes, "amb l'objectiu de donar resposta a les necessitats formatives i de qualificació detectades en aquest sector", segons s'ha exposat aquest matí de dimarts en roda de premsa a la Casa Rull, i s'impartirà únicament a Reus, Barcelona i Lleida.

Una proposta que "enriqueix encara més" l'oferta formativa localTècniques de Danses Urbanes és un cicle de grau mitjà amb una durada de 1.400 hores, que es realitzarà en dos cursos acadèmics. Oferirà formació relacionada en com aplicar tècniques de danses urbanes, basades en la programació d'una actuació o coreogrfia, ballant com a solista, o amb parella, o com a membre d'un grup, en un projecte d'actuació en viu o enregistrament, amb criteris artístics i de seguretat.

El regidor de Cultura i Política Lingüística i d'Educació de l'Ajuntament de Reus, Daniel Recasens, ha explicat que "aquesta nova proposta educativa enriqueix encara més l'oferta lectiva a la ciutat. Per nosaltres és important perquè aconsegueix un valor afegit a l'oferta formativa que fins ara ja tenim i, per tant, noves oportunitats tant pels formadors com per als i les alumnes que s'hi apuntaran".

Per la seva banda, la directora de l'Artis, Pilar Sanz, ha manifestat que "el nou cicle oferirà noves oportunitats. El futur titulat podrà desenvolupar la seva professió de forma autònoma o amb altres persones o companyies, i també podrà ser assistent de coreògraf, o dinamitzador de grups de dansa urbana, per exemple, i tindrà criteris artístics, de qualitat i de seguretat".
 

La presentació del cicle s'ha fet aquest dimarts a la Casa Rull de Reus Foto: Reus.cat


 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: