OCI

Els dinosaures s'instal·len a La Fira Centre Comercial de Reus

Amb activitats immersives, com ara realitat virtual amb cadires sensorials

Detall del cartell de les activitats | Cedida
per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 17 de maig de 2022 a les 11:38 |
Els amants del món juràssic i, en especial, de la saga Jurassic Park podran reviure els espais i ambients d'aquestes mítiques pel·lícules a La Fira Centre Comercial de Reus. Jurassic Word Experience Dominion envairà el recinte del 24 al 30 de maig.

El centre acollirà activitats  immersives "amb l'objectiu d'oferir als seus visitants una aventura emocionant emmarcada en el fascinant món juràssic", segons s'ha assenyalat aquest dimarts. La iniciativa es desenvoluparà a través de set espais diferenciats on confluiran experiències 360º, de realitat virtual amb cadires sensorials, jocs d’habilitats amb leap motion i la projecció un tràiler en alta definició.

A més d'aquestes quatre estacions especials, els visitants podran participar en un joc de preguntes sobre Jurassic World a la zona d'accés i immortalitzar l'experiència en un photocall amb la figura de Blue envoltat d'un entorn de pel·lícula i el Dino Trucker, un escenari que permetrà veure els dinosaures en diferents espais reals.

Aquestes activitats es podran gaudir de dilluns a divendres de 5 de la tarda a 9 del vespre; i els dissabtes i diumenges de 12 a 2 del migdia i de 5 de la tarda a 9 del cespre. De manera prèvia a l'arribada de l'esdeveniment, La Fira Centre Comercial ha programat a més un sorteig de cinc entrades dobles per a la pel·lícula Jurassic World Dominion als cinemes Axion. La iniciativa tindrà lloc a través de les xarxes socials. A més, està previst un quiz on es formularan preguntes sobre el film per saber qui en sap més.

A més, La Fira, vol animar tots els seus visitants amants del món juràssic a gaudir de les activitats de manera prioritària i sense la necessitat de fer cues . Per això, des del passat 14 de maig, els clients que presentin un tiquet de compra al Punt d'Atenció al Client, a la planta de carrer, podran reservar dia i hora als esdeveniments.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: