LLEURE

Torna a Salou el Casal d’Estiu Xic’S

Des del 4 de juliol i fins al 26 d’agost

per M.B., Reus, Catalunya | 22 de maig de 2022 a les 18:30 |
Canalla en un casal d'estiu | ACN
La regidoria d’Infància de l’Ajuntament de Salou torna a oferir el servei d’educació en el lleure per als mesos estivals: el Casal d’Estiu Xic’S, adreçat a nens i nenes de Salou, d’entre 3 i 12 anys, és a dir, als infants escolaritzats de P3 a 6è de primària, en l’actual curs 2021/ 2022. Enguany, el casal tindrà lloc, en horari de matins, a l’escola Europa (al passeig de la Segregació, 2), des del 4 de juliol i fins al 26 d’agost, seguint les recomanacions que es facin des del Govern en matèria de la pandèmia, i en general. L’entrada al centre serà a les 9 del matí, i la sortida, a la 1 del migdia.

Així mateix, el casal comptarà amb el servei de menjador, en horari d'1 a 4. També, s’oferirà un servei d’acollida matinal, de 8 a 9; i un d’acollida, a la tarda, en finalitzar el menjador, de 4 a 5. L’alcalde Pere Granados ha assenyalat que “volem que els nens i nenes de Salou puguin continuar gaudint d’activitats lúdiques, durant els mesos d’estiu; així com potenciar la socialització entre ells, a través de l’oci”.

La regidora d’Infància, Julia Gómez, també ha explicat que “aquesta iniciativa és tot un èxit, cada any, atès que facilita la conciliació de la vida laboral de les famílies amb el calendari de vacances escolars”.

Inscripció i preusLa modalitat d’inscripció és per quinzenes. Les famílies podran optar per escollir entre les següents, compreses entre els dies: la 1a quinzena, del 4 al 15 de juliol; la 2a quinzena, del 18 al 29 de juliol; la 3a quinzena, de l'1 al 12 d’agost; i la 4a quinzena, del 16 al 26 d’agost.

Els preus del Casal d’Estiu Xic’S, per nen, són els següents: per quinzena, 55 euros; i el menjador, per quinzena, en són 82,50 euros. Les famílies tenen un descompte del 10% del preu del casal, per als infants socis del Club Xic’S; i un 10%, també, per a famílies nombroses o monoparentals. Per tant, el preu queda en 49,50 euros, amb l’aplicació d’un descompte; o bé, en 44 euros, amb dos descomptes.

El procés d’inscripció serà del 23 de maig al 3 de juny, i es durà a terme a través de la plataforma reservaplay, en aquest enllaç. Caldrà emplenar el formulari amb les dades de l'infant, les quinzenes que desitgin, les autoritzacions per a tot el casal, i adjuntar la documentació requerida. Les famílies completaran la inscripció i abonaran l’import, directament, mitjançant aquesta plataforma. En cas de no poder fer aquest tràmit caldrà enviar un missatge de WhatsApp o bé trucar al 661 583 413. 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: