NÀUTICA

Regata de windsurf Terres de Mestral a l'Hospitalet de l'Infant

Els dies 21 i 22 de maig

per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 17 de maig de 2022 a les 09:52 |
Cartell de la competició | Cedida
El cap de setmana del 21 i 22 de maig es disputarà, a les aigües de l'Hospitalet de l'Infant, la segona regata del circuit Terres de Mestral, en què participarà una setantena de regatistes de les classes de windsurf més estratègiques de tot Catalunya, entre les quals hi ha la classe infantil i juvenil Techno293, Raceboar, Windsurfer i IQFOIL.

Amb la col·laboració de la Federació Catalana de Vela, l'esdeveniment acollirà alhora el Campionat de Catalunya d'IQFOIL, la nova classe estratègica nacional per al desenvolupament de regatistes d'alt rendiment dins de les classes de windsurf. Aquest esdeveniment aplegarà regatistes de tot el litoral de Catalunya. Entre els clubs amb més representació trobarem el club GEN Roses, el Club Vela Blanes, el Club Nàutic Balis, el Club Nàutic del Poblenou, el Club Nàutic Altafulla i el Club Nàutic Salou, a més dels propis participants del Club Nàutic Hospitalet-Vandellòs (CNHV).

Per a l'organització, el CNHV ha comptat amb el suport de l'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant i de la MIDIT (la mancomunitat que aplega els municipis de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant, Tivissa i Pratdip, que es promocionen sota la marca turística Terres de Mestral, que dona nom a la regata), així com de les empreses locals següents: Serveis Nàutics Anton, Servicios Nàuticos GRD, Dantis, Ecoverd Botiga Ecològica, Auda Jardineria, Arbopar i Ferreteria Miami Optimus.

Les proves es disputaran de les 11 del matí a les 4 de la tarda, aproximadament, i el lliurament de premis està previst per diumenge, a les 5 de la tarda. 

 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: