1 de 10
JORNADA SECTORIAL

La Cambra de Reus i l'Ajuntament de Cambrils organitzen una sessió sobre el programa Kit Digital

Interior de la Torre del Llimó | Cedida
per M.B., Reus, Catalunya | 16 de maig de 2022 a les 10:56 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 16 de maig de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Les empreses de Cambrils, especialment les pimes de menys de 50 treballadors, microempreses i autònoms, tenen una cita obligada el proper 19 de maig. La Torre del Llimó, seu de l'àrea de Promoció Econòmica del consistori, serà l'escenari de la jornada informativa que organitzen, de manera conjunta, la Cambra i el mateix Ajuntament.

L'objectiu és donar a conèixer els avantatges que ofereix el programa Kit Digital i els ajuts que es posen a disposició de les empreses per poder implementar millores, amb eines digitals avançades, que ajudin a millorar la seva competitivitat.

Durant la jornada l'equip tècnic de la Cambra informarà sobre algunes de les qüestions transcendents del KIT Digital,  com ara qui pot demanar el bo digital, com s'ha de tramitar, l'import de les subvencions a les que es poden optar i quines solucions de digitalització es podran implantar.

La sessió a Cambrils s'emmarca dins de la campanya informativa i d'assessorament que la Cambra està realitzant, arreu del seu territori corporatiu, per informar de les possibilitats del programa. En aquest sentit, la corporació disposa d'un servei d'atenció permanent per atendre els dubtes que pugui plantejar aquest ambiciós programa de digitalització per les empreses del seu àmbit territorial.

Es tracta d'un servei que també s'ofereix a les empreses de Cambrils a la Torre del Llimó, on la Cambra té ubicat del seu punt d'atenció al municipi. Per aquest motiu posa a disposició de les empreses la possibilitat de reservar dia i hora per ser ateses contactant al telèfon 977 338080 o bé a l'adreça territori@cambrareus.org. Les inscripcions a la sessió del dia 19, que inclou dinar de treball a peu dret, es poden formalitzar de manera gratuïta a l'adreça territori@cambrareus.org.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: